23948sdkhjf

DC-datter overtager svensk hudevirksomhed

Scan-Hide har overtaget det svenske Kontrollhudar International (KHI), som bliver et 100 procent ejet datterselskab af Scan-Hide. Samtidig bliver den tidligere ejer af KHI, Scan AB, andelshaver i Scan-Hide og får plads i bestyrelsen.
- Vi er glade for, at det endelig er lykkedes at få en aftale i hus, der vil gavne både de nye og de nuværende ejere. Med konsolideringen af Scan-Hide bliver vi en af Europas største forædlere af huder, og det er et godt udgangspunkt for at agere i et stærkt konkurrencepræget marked, siger formanden for Scan-Hide, Lorenz Hansen.

Med overtagelsen af KHI øger Scan-Hide råvaregrundlaget med 30 procent og forventer at forarbejde 1,2 millioner huder om året. KHI beskæftiger i dag 31 medarbejdere og forarbejder omkring 90 procent af huderne på det svenske marked. På længere sigt vil der ske en overflytning af en stor del af den svenske produktion til Danmark, forklarer den administrerende direktør i Scan-Hide, Anders Autzen.

- Sammenlægningen betyder, at vi får en volumen, der styrker os på afsætningssiden, så vi kan matche de store kunder på både mængde og kvalitet. Samtidig vil den samlede tonnage under virksomheden øge vores konkurrenceevne betydeligt, siger Anders Autzen.


Kilde: Danish Crown

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095