23948sdkhjf

3F: Årets Arbejdsplads er Beck Pack Systems

Årets Arbejdsplads 2009 er ifølge 3F Beck Pack Systems på Bornholm. Kåringen skete på konferencen Det god liv torsdag eftermiddag.
Dommerkomiteen har i forbindelse med kåringen af Beck Pack Systems blandt andet lagt vægt på, at man har formået at vende en negativ udvikling.

- I har vendt en negativ udvikling ved at lytte intensivt til medarbejderne. Det er noget, som mange kunne lære af i disse krisetider. Det har I blandt andet gjort ved at satse på kerneprodukter og kvalitet. I har i fællesskab udviklet virksomhedens værdier, sagde 3F-gruppeformand Arne Grevsen ved kåringen og fortsatte:

- Virksomheden bygger på udstrakt og ægte tillid mellem medarbejdere og ledelse. Og det er guld værd. I er et ikon for de gode dyder i dansk erhvervsliv, sagde Arne Grevsen.

Prisen blev modtaget af administrerende direktør Peter Vesløv, produktionsdirektør Ole Schou Mortensen, produktionschef Henrik Pährsson, tillidsrepræsentant Eigil Jørgensen og sikkerhedsrepræsentant Claus Brinck.

Det opsigtsvækkende ved prisen Årets Arbejdsplads er, at det er 3F medlemmer, altså virksomhedernes medarbejdere, der indstiller til prisen.

Kilde: 3F

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078