23948sdkhjf

Inventarproducent er presset på indtjeningen

Expedit oplever en stigende tendens til overkapacitet på markedet for butiksindretning, og det har gjort det svært at leve op til forventningerne.
Inventarproducenten Expedit fremlagde i august et halvårsunderskud på 6,5 mio. kroner, og ganske som ventet har også tredje kvartal budt på svære udfordringer for Hadsten-virksomheden:

- Det lave aktivitetsniveau betyder fortsat en generel overkapacitet i branchen, hvilket skaber et markant prispres blandt udbyderne. Som forventet har det resulteret i, at Expedit A/S ikke er i stand til at leve op til sidste års omsætning, ligesom indtjeningen er under pres, hvorfor der efter sommerferien er foretaget yderligere organisationstilpasninger, ligesom de timelønnede medarbejdere i Danmark er sendt på fordeling, oplyser ledelsen i sin periodemeddelelse.

Omsætning og indtjening vil også resten af regnskabsåret være negativt påvirket af afmatningen og den øgede konkurrence, og trods de gennemførte tilpasninger forventer ledelsen ikke, at det lykkes at forhindre et underskud i 2009.

Expedit leverer blandt andet inventarløsninger og kassediske til detailhandlen. Koncernen beskæftiger omkring 400 medarbejdere i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Kilde: Expedit

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094