23948sdkhjf

Cremo med international succes

Cremo er siden 2004 vokset på både produktion og antallet af ansatte. Man er gået fra at være et lokalt mejeri til at være international producent af ostepulver.
I 2004 blev ostepulverfabrikken Cremo i Glamsbjerg en del af Kerry Group,efter en årrække at have været under Arlas beskyttende vinger. Siden er det gået slag i slag, og i dag er man større både produktionsmæssigt og medarbejdermæssigt.

Direktør Lars Daugaard er overbevist om, at årsagen skal findes i det nye fællesskab i Kerry Group, hvor der er indtil flere med erfaringer inden for produktionen af ostepulver, hvilket gør at man samarbejder og trækker på hinandens erfaringer. Og selvom Cremo er én af seks ostepulverfabrikker i Europa i Kerry-regi, bekymrer det ikke direktøren.

Udover selv at udvikle teknikker til fremstilling af ostepulver, så arbejder virksomheden også på at udvide markedet.
- Derfor udvikler vi selv nye eksempler på levnedsmidler med ostepulver i. Når vi har noget godt, kan vi gå ud og overtale vores kunder til at gå i gang med at producere dem, siger Lars Daugaard til Fyens Stiftstidende.

Cremo har netop fået overtalt japanske producenter til at producere ostekiks.
- For få år siden fandtes der ikke ostekiks på det japanske marked. Nu ender fem procent af vores produktion i japanske ostekiks, fortæller Lars Daugaard.

Kilde: Fyens Stiftstidende

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097