23948sdkhjf

Smilet stivner hos Forbrugerrådet og Dansk Erhverv

Efter DR har afsløret, at smiley-ordningen ikke virker, trækker Forbrugerrådet nu støtten, mens Dansk Erhverv kræver en langt mere intelligent kontrol.
Forbrugerrådet vil ikke længere støtte smileyordningen. Det sker efter, at DR-magasinet Konstant fandt gammelt kød i køledisken hos en butik, der selvsamme dag havde modtaget en glad smiley.

- Som det ser ud i dag, kan man ikke anbefale forbrugerne at gå efter smileyerne, når de skal købe ind, siger Camilla Udsen, fødevarepolitisk medarbejder i Forbrugerrådet.

Det er ikke kun Forbrugerrådet, der langer ud efter smiley-ordningen. Erhvervsbrancheorganisationen Dansk Erhverv mener heller ikke, at ordningen lever op til de stillede garantier.

- Vi ønsker en mere intelligent kontrol. Det vil sige flere rejsehold og flere eksperter ind, siger fødevarepolitisk chef hos Dansk Erhverv, Lone Rasmussen, til DR Nyheder.

- Hvis man er ude for at kontrollere en slagterbutik, så skal der være en slagter med og hvis det er en bagerbutik, så skal der en bager med. Vi skal have en kontrol, der også fanger svindel, siger hun.

Kilde: Politiken

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078