23948sdkhjf

Årets vodka nummer 1

Koskenkorva Vodka er blevet kåret som verdens nr. 1 i den internationale Vodka Masters-konkurrence.
Det internationale branchetidsskrift The Spirits Business har netop belønnet Koskenkorva Vodka med hovedprisen – en Master-medalje – i den ansete ’Vodka Masters’-konkurrence.

Årets version af den internationale konkurrence ’The Vodka Masters’ er netop afviklet, og med hele 120 brands repræsenteret var deltagerantallet i år rekordhøjt. I konkurrencen blev verdens bedste vodka-varianter kåret på baggrund af blindtests, og vinderne blev belønnet med en sølv-, guld- eller Master-medalje inden for forskellige kategorier.

Introduceret i Danmark i 2008
Det finske vodka-brand Koskenkorva, der blev introduceret på det danske marked i 2008, vandt hovedpræmien – en Master-medalje – i en af konkurrencens mest prestigefulde kategorier, ’Premium Brands’.

Altias produktchef Kenneth Jørgensen, som står bag Koskenkorva Vodka i Danmark, er ikke overrasket over den fine placering i konkurrencen:

- Det faktum, at vi får succes i en af branchens mest respekterede konkurrencer, viser, at Koskenkorva Vodkas smag virkelig er så unik, at den overbeviser selv krævende, internationale specialister, udtaler han.

Koskenkorva Vodka har tidligere modtaget en guldmedalje i den internationale Wine & Spirit-konkurrence i 2007.

Om The Vodka Masters-konkurrencen
The Vodka Masters er en konkurrence, som afholdes af den internationale alkoholbranches fagtidsskrift The Spirits Business. Der uddeles priser i ti forskellige kategorier: Russia, Eastern Europe, Scandinavia, Rest of the World, Standard, Premium, Super Premium, Flavoured og Design & Packaging. I år blev Organic Vodka lanceret som en ny kategori.

I Premium-kategorien, som Koskenkorva Vodka vandt, deltog 19 brands. I dommerpanelet indgik de vodkaspecialiserede redaktører Ian Wisniewski og Alcohols Ltd’s direktør Peter McKay samt Keith Lyon fra Waitrose og den vodkaspecialiserede konsulent Pleurat Shabani. Dommerpanelets sekretær var Daisy Jones, Associate Publisher hos The Spirits Business.

Kilde: Koskenkorva

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125