23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Mikrobryggeri udvider kapaciteten

Søkildegaard i Ågerup uden for Holbæk har investeret i nyt udstyr og mere end tredobler sin nuværende produktion.

Kapaciteten udvides fra 200 liter til 750 liter pr. bryg, hvilket giver Søkildegaard bedre mulighed for at følge med den stigende efterspørgsel. Det skriver Nordvestnyt.dk.

Bryggeriet har indkøbt to store tanke, en mæsketank, hvor bryggen laves i, og en tank til at varme tingene op i.

Tidligere foregik arbejdet i fem små tanke, blandt andet gæringstanke, hvor bryggen bliver færdig i løbet af en uge. De små tanke bibeholdes til specialbryg og til at eksperimentere i.

Søkildegaard har fire-fem faste øl i sit sortiment, og dertil kommer julebryggen. Til december introducerer bryggeriet desuden en nytårsøl.

Kilde: Nordvestnyt.dk

BREAKING
{{ article.headline }}
0.078|