23948sdkhjf

Underskud hos Danish Airlaid Technology

Danish Airlaid Technology kan for årets første ni måneder fremvise et underskud på 13,8 mio. kr. Det er utilfredsstillende, lyder det fra ledelsen.
Selskabet har nået en omsætning i 3. kvartal 2009 på 6 mio. kr., og resultatet udgør et underskud på 5,2 mio. kr. efter skat mod et underskud på 3,8 mio. kr. efter skat i 3 kvartal 2008. For de første 9 mdr. er der realiseret et samlet underskud på 13,8 mio kr., mod 14,7 mio. kr. i samme periode 2008.

Selskabet egenkapital udgør 402 tkr., før der sker den besluttede kapitalforhøjelse på 6.125 tkr., der først er blevet eksekveret primo oktober 2009.

Resultatet er ikke tilfredsstillende, og skyldes hovedsageligt manglende ordreindgang fra de forventede kunder indenfor hygiejne-markedet.

- Selskabets økonomiske situation har været meget usikker, og dette har haft stor betydning for vore kunders beslutning om at etablere et langsigtet samarbejde med os. Selskabet forventer, at den kommende styrkelse af den finansielle situation med en rekonstruktion og tilførsel af 17,8 mio. i ny aktiekapital, vil give den fornødne ro, lyder ledelsens kommentar til regnskabet.

De store tab, der er konstateret i selskabet efter 30. september 2009, skyldes dels de ordinære driftsunderskud qua den manglende ordreindgang, dels at der i forbindelse med tilførsel af ny aktiekapital er foretaget en revurdering af forskellige aktiver, herunder udviklingsomkostninger og det aktiverede skattemæssige underskud fra tidligere.

Kilde: Danish Airlaid Technology

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094