23948sdkhjf

Klima-pris til Danish Crown

Realkredit Danmark har tildelt Danish Crown 'Danmarks Kloge m2 Pris' som hæder for slagteriets miljøindsats.
- I har skabt en god forretning for Danish Crown, og I har skabt en god forretning for miljøet. Det vil Realkredit Danmark gerne belønne med 'Kloge m2 Prisen'. Tak for indsatsen og tillykke, lyder det fra erhvervskundedirektør Jacob Christensen Flarup.

Slagteriets miljøchef Charlotte Thy og fabrikschef Per Laursen modtager på den baggrund en check på 30.000 kr.

Ekstraordinær miljøindsats
Inden prisoverrækkelsen er Jacob Christensen Flarup blevet vist rundt på slagteriet i Horsens. Fabrikschef Per Laursen fortæller om slagteprocessen, mens miljøchef Charlotte Thy fortæller, at alt på grisen genbruges. Fedtet bruger man til at varme slagteriet op med, og affald går til Daka Biodisel.

- Selv hvis man går ind på Danish Crowns hjemmeside, springer det klart i øjnene, hvor meget I gør for at skåne miljøet. Intet må gå til spilde, siger Jacob Christensen Flarup.

Det er baggrunden for, at Realkredit Danmark lige netop valgte Danish Crown som østjysk vinder af 'Kloge m2 Prisen' sammen med NRG i Århus.

Intet går til spilde
Hos Danish Crown er man ikke overraskende stolte over at være udvalgt til at modtage 'Kloge m2 Prisen'.

- Vi vil gerne takke for anerkendelsen af vores indsats for energibesparelser. Når man driver slagteri, så er det især med energiforbruget, vi kan gøre noget for klimaet og miljøet. Det havde vi for øje, da vi byggede slagteriet i Horsens. Intet må gå til spilde, og alle ressourcer skal udnyttes så klogt som muligt, siger miljøchef Charlotte Thy.

Hun fortæller, at de 30.000 kr. skal bruges til præmiering af forslag, der fremmer flere energibesparelser, så Danish Crown kan yde en endnu bedre indsats for miljøet.

Om Danish Crown yder den bedste miljøindsats på landsplan, afgøres 6. januar 2010, når vinderen blandt 17 kandidater findes i Realkredit Danmarks landsdækkende 'Kloge m2 Pris'.

Kilde: Danish Crown

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094