23948sdkhjf

Coop indgår aftale med verdens førende kød-pakkeri

Coop har indgået aftale med den engelske kødforædlingskoncern, Hilton Food Group, om levering af detailpakket kød til kædens 1.200 butikker. Virksomheden forventes at skabe ca. 220 nye jobs.
Hilton er verdens førende specialist på dette område og har tilsvarende aftaler med en nogle af Europas mest succesfulde kæder: Tesco i England, Ahold i Holland og ICA i Sverige.

Aftalen betyder, at der vil blive leveret hakket kød og alle former for udskæringer af svinekød, oksekød, lam og kalvekød til kæderne Kvickly, SuperBrugsen, Dagli´Brugsen, LokalBrugsen, Fakta og Irma fra 2011.

Opstart i 2010
Opførelsen af anlægget vil begynde i starten af 2010 og produktion og levering vil begynde medio 2011. Bygningen vil blive etableret af en 3. part, som vil udleje den til Coop og Hilton.

- Det vil være en kolossal styrkelse af vores konkurrencekraft på kød, som er et af de vigtigste områder for os. Med den nye aftale sikrer vi større og bedre udvalg for vores kunder, optimal fødevaresikkerhed og en høj ensartet kvalitet. Samtidig giver det vores slagtere i varehuse og supermarkeder mere tid til personlig rådgivning af kunderne, siger Coops indkøbsdirektør Jan Madsen, Coop tilfreds.

Selve råvarerne vil være de samme som hidtil fra de samme leverandører, og Coops egne mærker inden for kød, Premium, Bornholmergrisen og Dansk Kalv, vil fortsætte uændret.

- Vi er begejstrede over muligheden for at introducere vores koncept over for Coop. Det har allerede dokumenteret sin bæredygtighed i en række andre europæiske lande, og vi er derfor overbeviste om, at det vil have stor gavnlig effekt for Coop og ikke mindst deres kunder, kommenterer adm. direktør Robert Watson, Hilton Food Group.

Kilde: Coop Danmark

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142