23948sdkhjf

Ny stor kaffe-alliance

Danmarks ældste kaffegrossist Cafax indleder samarbejde med svenske og norske aktører og danner en ny skandinavisk kaffe-alliance.
Nu skal de ud og kæmpe mod store multinationale selskaber, som dominerer det danske marked, forlyder det ifølge en pressemeddelelse fra selskabet.

Den nye alliance, som bærer navnet Vending Gruppen, vil i år omsætte for ca. 400 millioner kr., repræsentere 300 ansatte og omsætte ca. 1 million kopper kaffe hver eneste arbejdsdag. Gruppen består af danske Cafax, svenske AT Vending og norske Kaffe1, der alle er kæder baseret på lokal ejerskab.

Samarbejdet skal styrke konkurrencen
- Cafax er kendt for at have en stærk lokal repræsentation og en stor velfungerende serviceorganisation. Vi ser frem til det nye samarbejde, der giver os mulighed for at udvikle vores forretning og blive mere konkurrence­dygtige, udtaler adm. direktør for Cafax Gruppen, Carsten Ohm Frederiksen.

Cafax Gruppen er en landsækkende kæde med 16 lokale afdelinger i Danmark. Kæden leverer kaffe og automatløsninger, samt tilhørende produkter og service. Næste år kan man fejre 50 års jubilæum og dermed er Cafax Danmarks ældste kaffe-kæde på B2B markedet.

Store opkøb i de seneste år har bidraget til at de små lokale aktører er i færd med at forsvinde til fordel for de store multinationale selskaber. cafax satswer nu på, at netop lokal service og ejerskab fremover er nøglen til succes.

Kilde: Cafax

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094