23948sdkhjf

Ugens Smil: Løsningen på finanskrisen

Læs denne uges vittige indslag fra Food Supply.
Finanskrisen kan meget vel ende som denne lille historie:

Den rige kvindelige turist går ind på hotellet i en lille by. Hun lægger en tusindkroneseddel i receptionen og går op for at kigge på et værelse. Hoteldirektøren tager straks de 1.000 kr. med sig og løber hen til slagteren for at betale sin regning. Slagteren tager pengene og betaler bondemanden for det kød, som han har købt på klods. Bonden tager pengene og betaler sin regning på benzintanken, hvor han har tanket på kredit. Bestyreren af benzintanken går til den lokale luder og betaler sin gæld på 1.000 kr. Luderen går hen på hotellet og betaler hvad hun skylder med tusindkronesedlen. Hoteldirektøren lægger sedlen på disken. Turisten kommer tilbage til receptionen. Hun bryder sig ikke om værelset og tager derfor sine 1.000 kr. tilbage.

Ingen har tjent så meget som en øre, men hele byen er gældfri og alle ser fremtiden an med sindsro. Omtrent sådan kommer finanskrisen til at slutte!

Indsendt af Trine Christiansen, AH International A/S


Kender du en sjov historie eller en god vittighed?
Food Supply opfordrer alle læsere til at sende vittige – gerne brancherelaterede – historier og indslag til redaktionen.

Tip os via mail med ”Ugens Smil” i emnefeltet. Bliver dit bidrag udvalgt, kommer det med i fredagens nyhedsbrev sammen med dit navn og et link til din virksomhed.

Læs flere Ugens Smil:
Sådan regner chefen
8 grunde til at du bør få en firmabil
10 gode råd fra IT-afdelingen
Chefen og mig...
Forskellen på offentlige og private virksomheder
10 enkle regler i livet
God kundeservice
Forstå din leder
Hørt under jobsamtalen
Hard work
Hvem tør nu kalde sig supersælger
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094