23948sdkhjf

Århus-bryggeri jagter ny kapital

Mikrobryggeriet Aarhus Bryghus har brug for kapitaltilførsel enten i form af nye investorer eller som en fusion med en eller flere andre spillere på markedet.
Aarhus Bryghus har eksisteret siden 2005, og kun det første år gav plus på bundlinjen. De sidste tre år har alle givet underskud, senest på 138.000 kr.

Bryggeriets brygmester og ejer Niels Buchwald oplyser dog, at bryggeriet inden for det seneste regnskabsår, der sluttede med udgangen af september i år, har øget sin nettoomsætning med 10 pct. i forhold til året før. Og det giver en optimistisk tro på fremtiden, hvis blot virksomheden får tilført den nødvendige kapital for fortsat at kunne overleve de svære markedsvilkår. Af regnskabet fremgår det nemlig, at selskabet er afhængigt af, at der stilles den fornødne likviditet til rådighed for den fortsatte drift. Det skriver Børsen i dag.

- Der er flere mikrobryggerier, end det danske marked kan bære. Derfor er en konsolidering både ønskelig og uundgåelig. Vi er åbne over for alle seriøse henvendelser. Om det skal resultere i en kapitaltilførsel, et salg eller en fusion, må helt afhænge af, hvem der i givet fald henvender sig til os, siger Niels Buchwald til avisen.

Kilde: Børsen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109