23948sdkhjf

Skanem vil styrke sin position i Skandinavien

Skanem koncernen samkører sine etiketfabrikker i Skurup, Hobro og Stavanger, og vil dermed styrke sin position i Skandinavien.
Gennem en effektiv udnyttelse af trykteknologi og ekspertise vil Skanem tilbyde større og bedre produkt- og servicetilbud.

Koncernen sigter mod, at ændringen vil give øget kundefokus og maksimere produktionseffektivitet.

- Vi tror, at vi gennem dette vil styrke vores position i Skandinavien og skabe merværdi for vores kunder ved at tilbyde en mere omkostningseffektiv produktion og et forbedret og udvidet produkt- og servicetilbud, siger Ole Rugland, administrerende direktør og ejer af Skanem.

Eric White fortsætter som fabrikschef for Skurup fabrikken i Sverige samtidig med den nye stilling som adm. direktør for Skanem Skandinavien.

- Vi har en unik position i Skandinavien med fabrikker i tre lande. Vi har også en masse kunderelaterede viden og erfaring i regionen. Vores opgave fremover vil være yderligere at styrke vores langsigtede kunderelationer og anvende alle de trykressourcer, der findes i regionen til at styrke Skanem lederposition indenfor selvklæbende etiketter og etiketteringsløsninger, siger Eric White.



Kilde: Packmarkedet

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078