23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til fødevareindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Bryggeriet Vestfyen
Ole Bang Nielsen har afløst Ole Møller som næstformand for bestyrelsen. Sidstnævnte bliver dog i bestyrelsen.

Samtidig har Karsten Emdal Larsen og Kurt Rosenbæk begge forladt bestyrelsen, hvor de er afløst af Jytte Machenhauer Andersen og Christine Tiegel.

Bryggeriet Vestfyen producerer øl og læskedrikke.

Danish Crown
Cay Wullf Sørensen, Grenå, og Palle Joest Andersen, Hjørring, blev valgt for en tre-årig periode i stedet for Niels Jakob Hansen og Karl Kristian Andersen, der begge valgte ikke at genopstille ved de netop overståede kredsmøder.

Palle Joest Andersen er netop blevet valgt ind i repræsentantskabet for første gang.

Derudover blev Niels Aage Arve, Hjortshøj, valgt til Danish Crowns Svineproducentudvalg, mens Karl Eric Pedersen, Grenå, blev nyt medlem af I&K-udvalget.

Danish Crown er Europas andenstørste og verdens tredjestørste svineslagteri.

Danmarks Vækstråd
Økonomi- og erhvervsminister Lene Espersen har genudnævnt Lars Nørby Johansen til formand for med virkning fra 1. januar 2010.

Danmarks Vækstråd har til formål at sikre den røde tråd mellem regeringens vækstpolitik og indsatsen for vækst og erhvervsudvikling i regionerne. Rådet består af repræsentanter for virksomheder, erhvervsorganisationer, videninstitutioner, kommuner, arbejdsmarkedets parter og formændene for de regionale vækstfora.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109