23948sdkhjf

Chr. Hansen tilbyder nu Halal kødkulturer

Med de nye produkter imødekommer Chr. Hansen en stadig stigende efterspørgsel efter produkter, som er fuldstændig Halal og bevæger sig ind på et meget værdifuldt marked.
- På grund af stor efterspørgsel har Chr. Hansen besluttet at samarbejde med Islamic Food Council of Europe om at tilbyde Halal certificerede kødkulturer, så kødproducenter kan fremstille produkter, der lever op til Halal reglerne, siger John Jensen, Marketing Director, Meat Cultures, Chr. Hansen.

Islamic Food Council of Europe er en af få organisationer, som er anerkendt af det magtfulde Indonesian Council of Ulama (MUI), som fremsætter globale regler for hvad, der er Halal.

Med de nye produkter bevæger Chr. Hansen sig ind på et meget værdifuldt marked, for det globale marked for Halal fødevarer er vurderet til 760 billioner USD.

Muslimske forbrugere bliver i højere grad mere opmærksomme på at finde produkter, som lever helt op til Halal reglerne og det betyder, at der i alle led af fødevareproduktionen er stigende efterspørgsel på godkendte ingredienser.

De seks certificerede kødkulturer er til salg i Tyrkiet, Frankrig, Tyskland, Italien og snart Spanien.

I grove træk må Halal mad ikke indeholde ingredienser og indhold fra ikke-Halal kilder, det skal være produceret på udstyr, som ikke er i kontakt med ikke-Halal mad, det skal være fuldstændigt adskilt fra ikke-Halal mad, og der er særlige krav til hygiejne og sanitære forhold i forbindelse med produktionen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078