23948sdkhjf

Direktør stopper i grovvareselskabet Aarhusegnen før planlagt

Tidligere ordførende direktør, Vagn Aage Jensen, forlader Aarhusegnens Andel som en konsekvens af uenighed med bestyrelsen om selskabets fremtidige strategi.
Finn V. Nielsen, der tiltrådte som sideordnet direktør i selskabet pr. 1. januar, får med omgående virkning det fulde ansvar for virksomhedens drift.

Det var ellers planen, at Finn V. Nielsen og Vagn Aage Jensen skulle have fungeret som sideordnede direktører og i en periode støtte hinanden i et glidende generationsskifte. Uenighed med bestyrelsen om den fremtidige strategi har imidlertid betydet, at bestyrelsen har besluttet udelukkende at satse på de nye kræfter.

Jens Kobberø Thomsen, der er formand for bestyrelsen, siger:

- Det var vores opfattelse, at en udvidelse af direktionen var en god idé, men det har vist sig, at uenigheden om selskabets fremtidige strategi stikker dybere end som så. Derfor har bestyrelsen besluttet at opsige Vagn Aage Jensen og allerede nu overdrage det daglige ansvar for selskabets drift til Finn V. Nielsen.

Ifølge Jens Kobberø Thomsen er beslutningen truffet i forståelse med Vagn Aage Jensen, der endnu en tid vil stå til rådighed for sin gamle arbejdsgiver.

Administrerende direktør Finn V. Nielsen er 52 år og et kendt navn i grovvarebranchen. Han har tidligere været ansat i Hedegaard Koncernen gennem mange år - senest som administrerende direktør. En stilling, han forlod i foråret 2009.

Foruden jobbet som direktør sidder Finn V. Nielsen i en række bestyrelser – herunder de børsnoterede selskaber AaB A/S, Spar Nord FormueInvest A/S samt Sparekassen Hvetbo A/S.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078