23948sdkhjf

Gram Equipment forventer et godt år

Ordrebogen for 2010 er godt fyldt op og virksomheden i Vojens vil måske ansætte flere medarbejdere.
Trods barske tider så går det ganske glimrende for virksomheden Gram Equipment A/S i Vojens, der beskæftiger i omegnen af 130 mand i Vojens, og cirka 30 mand verden over.

Virksomheden laver maskiner og produktionsanlæg, der blandt andet kan producere de populære Magnum-is.

Maskinerne sælges over hele verden. Lige fra Australien til Canada. Og det største anlæg kan producere 600 Magnum-is i minuttet.

– I 2009 er omsætningen godt nok faldet med 30 procent, men vi omstrukturerede virksomheden tilbage i 2007 og 2008. Der måtte vi desværre sige farvel til en række medarbejdere, men det betød, at vi havde indrettet os efter den nye verdensorden, og derfor har vi kunne modstå de barske tider, forklarer administrerende direktør Nis Phillipsen til JydskeVestkysten.

Mange ordrer i 2010
Direktøren forventer, at det kommende år bliver rigtig godt, fordi ordrebogen for 2010 er godt fyldt op.

– Fra nu af og frem til påske er vi helt booket op. I vores branche er første og fjerde kvartal højsæson, men når jeg bladrer gennem ordrerne, så kan jeg se, at vi får meget travlt hele året, og det synes jeg naturligvis er godt, siger Nis Phillipsen.

Det betyder, at virksomheden slet ikke har planer om at reducere i sin medarbejderstab.

– Vi får brug for alle de medarbejdere vi har, og muligvis bliver der behov for en lille øgning af medarbejderstaben, men det ved vi først senere på året, siger Nis Phillipsen.

Kilde: JydskeVestkysten

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079