23948sdkhjf

Dagrofa Bornholm i offensiven

Efter konkursen i Bornholms Kød og Catering har Dagrofa Bornholm fået usædvanligt travlt.
Dagrofa Bornholm i Rønne har haft travlt med at hjælpe kunder - for eksempel restauranter - som pludselig stod uden leverandør fra den ene dag til den anden på grund af Bornholms Kød og Caterings (BKC) konkurs.

- Det har været en hård uge, hvor de ansatte har ydet en kæmpe indsats. Der har været tale om rigtig mange overarbejdstimer, fortæller direktør Jesper Svendsen.
Dagrofa på Bornholm har mange lighedspunkter med BKC, men der har dog været nuancer, forklarer han.

Derfor har folkene hos Dagrofa Bornholm også i huj og hast måttet oprette 200 nye varenumre, ikke mindst for at kunne levere til regionskommunens virksomheder.

Dagrofa Bornholm får brug for yderligere hænder i den nye situation, og man overvejer at ansætte både tidligere medarbejdere hos BKC og andre.

- Lige pludselig har vi fået mange flere vinterkunder, men det er heldigvis lavsæson. Det er godt, at det her ikke skete i højsæsonen, påpeger direktør Jesper Svendsen.

Nyt frostlager
De nye tider betyder, at Dagrofa Bornholm får brug for at bygge til med et nyt frostlager for at yde den bedste service til kunderne.

- Vi har planer om et stort frostrum, for at det kan blive optimalt. Vi har haft to medarbejdere fra koncernen på besøg for at få hjælp til et skitseforslag, og vi håber på at få dispensation til tilbygningen, lyder det fra Jesper Svendsen.

Dagrofa Bornholm ejes for 51 procents vedkommende af Dagrofa S•Engros, som igen hører under FoodService Danmark, der er en del af Dagrofa, som er Danmarks største grossist.

De sidste 49 procent af Dagrofa Bornholm ejes af familien Svendsen.

Kilde: Bornholms Tidende

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094