23948sdkhjf

Store forventninger til dagligvarehandel på nettet

Foreningen for Distance- og Internethandel (FDIH) tror at der med SuperBests åbning af en netbutik for alvor kommer gang i handel med dagligvarer over nettet.
- Dagligvarehandel på nettet står foran et reelt gennembrud efter at SuperBest har etableret sin netforretning. Vi har en stærk forventning om, at danskerne i stort antal vil tage imod muligheden for at bestille og få leveret deres daglige indkøb, når de passer dem, siger adm. direktør Annette Falberg fra FDIH.

SuperBest er kommet godt i gang med salget i den nye netforretning, og supermarkedskæden har store forventninger til deres nye koncept.

- Med en stor spiller på banen bliver der mere opmærksomhed på muligheden for at handle dagligvarer over nettet, og det øger mulighederne for alle – store som små, siger Annette Falberg og fortsætter:

- Derfor ser vi gerne, at nethandlen styrkes ved at andre store kæder tager samme initiativ som SuperBest. Dagligvarehandel på nettet erstatter selvfølgelig ikke supermarkederne, men erfaringer fra andre butikker viser, at kombinationen af netbutik sammen med fysiske forretning styrker salget. Indtil videre er det dem, der rykker først, som får fordelen ved at etablere sig på markedet.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079