23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Slagtergården St. Lihme udvider for 25 millioner kr.

Slagteriet bliver udvidet med 700 kvadratmeter, nye maskiner til at færdigpakke kød og op mod 20 nye ansatte i år.

Der er godt gang i byggeaktiviteten og byggerodet på Slagtergården St. Lihme, der ligger mellem Vejle og Billund.

Slagtergården udvider nemlig produktionen af færdigpakket svinekød og det betyder flere kvadratmeter og flere maskiner.

- Tidligere lavede vi kun halvfabrikata, som supermarkedernes slagterafdelinger selv hakkede og pakkede. Nu øger vi forædlingsgraden - vi skal til at producere færdige pakker med hakket kød til detailkæder, siger Leo Grønvall til Vejle Amts Folkeblad.

Goddag til nye medarbejdere

Med udvidelsen går Slagtergården St. Lihme fra at producere cirka 45 ton slagtekroppe per døgn til det dobbelte antal.

Det betyder, at direktør Leo Grønvall forventer at ansætte op mod 20 nye medarbejdere i løbet af 2010.

Slagteriet er et selvstændigt, familieejet svineslagteri, der blev grundlagt i 1989 af slagtermester Niels Grønvall. Ældste søn Leo Grønvall overtog Slagtergården i 2000.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.097|instance-web01