23948sdkhjf

24.000 fagfolk lagde vejen forbi Foodexpo

I alt 23.956 besøgene deltog i Foodexpo 2010. Der var lige så mange gæster pr. udstiller i år som i 2008.
Onsdag lukkede Foodexpo dørene i Messecenter Herning. Selvom antallet af besøgende er 8.230 færre end i 2008, har messen levet op til forventningerne, lyder det fra forskellige udstillere.

- Det lykkedes at få lige så mange gæster pr. udstiller på messen i år som i 2008 – helt nøjagtig 66 besøgende pr. udstiller. Desuden har messens besøgende været målrettede og professionelle. Det betyder, at et pænt antal udstillere forlader Herning med både ordrer og mange nye kundeemner, udtaler messens projektleder Henriette Træholt, MCH.

Det gælder blandt andet Panesco, som har været med på messen siden 1999. De tog hjem med nye kontakter nedskrevet.

- Vi har heldigvis fået en del kontakter, og ellers ville vi jo heller ikke være tilfredse, siger Conni Basse, som er regnskabschef i familiefirmaet og tilføjer, at det generelt går godt for Panesco.

Firmaet gør sig indenfor bake-off markedet med produkter fra 85 forskellige europæiske producenter

Øko-succes
Der var tale om et boom i antallet af tilmeldte økologiske produkter på messen. I 2008 var der tilmeldt 11 økologiske produktkategorier på Foodexpo – i år var det tal steget til 22.
Økologisk Landsforening var med på messen for første gang nogensinde som udstiller. Og det med en stor fællesstand, som blev en stor succes:

- Det er første gang, jeg udstiller i Jylland, og det har været en rigtig god oplevelse. Jeg har fået både flere konktakter og nye kunder, end jeg havde forestillet mig, og jeg er helt sikkert med på messen næste gang, fortæller den økologiske slagtermester Karsten Andersen, slagter.dk i Holbæk, som var en af de økologiske udstillere på fællesstanden.

Flere besøgende på Vin-området
På messens specialområde WineExpo var der konkret fremgang at spore. I 2008 besøgte godt 3.000 det særlige vin-område mod 6.601 i år.

- Det har været de rigtige og professionelle kunder, som kom forbi. Vi har fået kapret nye kunder, og det var det, vi kom efter, udtaler Wine Manager Svend Aage Jacobsen, Kjær Sommerfeldt.

Foodexpo finder sted næste gang i 2012.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078