23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Fortsat mange konkurser, men færre i fødevarebranchen

Fødevarebranchen havde færre konkurser i januar 2010 end for et år siden.

I januar måned gik 511 virksomheder konkurs mod 420 måneden før, når der er korrigeret for sæson-udsving.

Antallet af konkurser ligger dermed fortsat på det høje niveau, som kendetegnede 2009.

I faktiske tal var der 458 konkurser i januar 2010 mod 417 i samme måned året før. Det viser de nyeste tal fra Danmarks Statistik.

Færre konkurser i detailhandlen

Indenfor kategorien landbrug, skovbrug og fiskeri var der to konkurser i januar 2009 og fire i januar 2010, hvilket er et dejligt fald fra de 11 konkurser i oktober 2009.

Detailhandlen er hårdere ramt. I januar 2009 var der 49 konkurser, men heldigvis er det tal faldet til 34 konkurser i januar 2010.

Hoteller og restauranter har haft en svingende periode, men i januar 2010 var der 23 konkurser indenfor kategorien, hvilket er en lille fremgang fra 27 konkurser i januar 2009.

Flere konkurser i Region Sjælland

Der har i de fleste regioner været færre konkurser i januar end i december.

Kun Region Sjælland har oplevet en stigning i antallet fra 49 i december til 85 i januar, viser en opgørelse fra Danmarks Statistik.

Sammenlignet med samme måned sidste år har alle regioner undtagen Region Nordjylland haft flere konkurser i januar.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.061|instance-web02