23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Danish Crown afviser ikke thrombin

Politikere og forbrugere bryder sig ikke om thrombin, populært kaldet kødklister, men Danish Crown ser muligheder i stoffet.

- Lige nu er vi afventende overfor det politiske udfald, men som med al anden teknologi, så er vi åbne overfor, om vi kan bruge det til at højne kvaliteten eller sundheden i vores produkter, siger kommunikationsdirektør Anne Willemoes til P4 Østjylland.

Debatten blandt politikerne har især gået på, at produktet kan bruges til at "lime" kødrester sammen, så det ligner en steg eller bøf, men den ide kalder Willemoes en vittighed.

- Jeg hører, at produktet er meget dyrt at anvende, og så går logikken i den ide fløjten, siger hun.

Overlader valget til forbrugerne

Kommunikationsdirektøren afviser alligevel ikke ideen helt, hvis Thrombin var billigere.

Pakkerne skal blot være tydeligt mærket:

- Et produkt skal til enhver tid være lødigt og forbrugeren skal kunne se på pakken, hvad det er de køber, siger hun til P4 Østjylland.

Det ser på nuværende tidspunkt ud til at blive et ja til thrombin samlet set i EU, selv om Danmark siger nej ved afstemningen på mandag.

Danskerne kan derfor vælge – eller fravælge - at købe produkter med thrombin alligevel.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.127|instance-web01