23948sdkhjf

Nyt om navne: Nyt ansigt i Sealed Air

Michael Nielsen er ny Sales Representative i CRYOVAC Food Solutions.
Pr. 4. Jan 2010 tiltrådte Michael Nielsen som Sales Representative hos CRYOVAC Food Solutions, som er en forretningsdel under Sealed Air.

Michael Nielsen har tidligere været ansat som salgschef hos Jydsk Vægtfabrik og har været Regional Sales Manager ved FOSS Analytical, med pharma, mejeri -og kødindustrien som de primære kunder.

Han er uddannet mejerist ved Arla Foods i 1993, og har gennem mere end 10 år haft tilknytning til den danske fødevareproduktion, med både salg og rådgivning indenfor udstyr, analyser, kemi, inspektion og hygiejnekontrol.

- I mit nye job hos CRYOVAC ser jeg frem til det fremtidige samarbejde med eksisterende og nye kunder, og til at kunne præsentere sortimentet, de værdibaserede muligheder og de nye innovationer og teknologier som vi hele tiden udvikler, siger Michael Nielsen og fremhæver i den forbindelse Cryovac Mirabella og DarfreshBloom som gode eksempler på innovative produkter.

Cryovac Packaging og Cryovac Food Solutions er forretningsenheder hos Sealed Air, som fremstiller fleksible og stive emballeringsmaterialer samt systemer og tjenester til et bredt udvalg af fødevareanvendelser.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078