23948sdkhjf

Det sker: Nye trends til optimering af din fødevaresikkerhed og –holdbarhed

Videncenter for Fødevareudvikling sætter fokus på produktudvikling og problemløsning på en række møder i foråret.
Hvor meget betyder fødevarernes holdbarhed egentlig, hvor god er dine produkters holdbarhed, kunne de blive bedre, og hvordan er fødevaresikkerheden hos jer?

Det er nogle af de spørgsmål, deltagere kan få svar på ved at deltage i et af de møder VIFU i løbet af foråret afholder sammen med ISI Food Protection, Dianova, QMS Consult og en række erhvervsakademier rundt i hele landet.

Dato og sted:
Odense d. 7. april: Erhvervsakademiet Lillebælt, Landbrugsvej 55, 5260 Odense S
Århus d.12 april: Incuba Science Park, Brendstrupgårdvej 102, 8200 Århus N
Holstebro d. 27. april: Erhvervsakademi MidtVest, Valdemar Poulsens Vej 4, 7500 Holstebro
Roskilde d. 11. maj: Erhvervsakademiet, Maglegårdsvej 8, 4000 Roskilde

Læs mere om tilmelding og program her . (Åbner som PDF)
Læs mere om: Vifu
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08