Hvor meget betyder fødevarernes holdbarhed egentlig, hvor god er dine produkters holdbarhed, kunne de blive bedre, og hvordan er fødevaresikkerheden hos jer?
Det er nogle af de spørgsmål, deltagere kan få svar på ved at deltage i et af de møder VIFU i løbet af foråret afholder sammen med ISI Food Protection, Dianova, QMS Consult og en række erhvervsakademier rundt i hele landet.
Odense d. 7. april: Erhvervsakademiet Lillebælt, Landbrugsvej 55, 5260 Odense S
Århus d.12 april: Incuba Science Park, Brendstrupgårdvej 102, 8200 Århus N
Holstebro d. 27. april: Erhvervsakademi MidtVest, Valdemar Poulsens Vej 4, 7500 Holstebro
Roskilde d. 11. maj: Erhvervsakademiet, Maglegårdsvej 8, 4000 Roskilde
Læs mere om tilmelding og program
her. (Åbner som PDF)