DK-Foods ikke til at stoppe: Gør klar til ny udvidelse

Pepperoni-konger har 50.000 kvadratmeter at bygge på

For to år siden udvidede de med 4.000 kvadratmeter byggeri, som gav en voldsom udvidelse af kapaciteten. Og nu er de ved at gøre klar til at bygge igen hos pepperonieksperterne DK-Food i Midtjylland.

- Det bliver helt sikkert nødvendigt, og der er konkrete planer, fortæller stifter, medejer og direktør Per Larsen til Food Supply.

Han ønsker ikke at gå i detaljer om tidspunkt og størrelse.

Læs også: Millionærer på pepperoni: Vi har også været heldige

- Skal vi ikke bare sige, at det bliver inden for en overskuelig fremtid, og at der bliver tale om en betydelig udvidelse. Hvis vi kommer med et tidspunkt nu, bliver jeg bare kimet ned af folk, der vil arbejde her, bemærker han.

DK-Foods har allerede sikret sig fortrinlige udvidelsesmuligheder ved at købe nabogården og et tilhørende areal på cirka 50.000 kvadratmeter, oplyser Per Larsen.

Læs også: Børn som pepperonibosser? Glem det!

Vækst i Europa først
Den kommende udvidelse bliver nødvendig af hensyn til DK-Foods' vækst i EU, hvor virksomheden er godt i gang med at erobre nye markedsandele.

Siden Per Larsen og makkeren Steffen Ramsgaard stiftede virksomheden i 2003, har de stort set udelukkende gjort sig i frosne pepperoni-, chorizo- og spegepølseprodukter til pizzaindustrien. Men efter at kapitalfonden Maj Invest i 2015 købte 70 procent af den jyske pølsesucces, bliver der nu også satset på fastfoodkæder og foodservice.

Eksportandelen hos DK-Foods ligger på cirka 95 procent. For nylig er både Australien og USA kommet med på listen over modtagere, og uden for Europa tror Per Larsen også på rigtig gode muligheder i Japan, Kina og Sydkorea.

- USA er lidt svært, fordi markedet derovre er præget af en billigere kvalitet end vores, nævner Per Larsen, som dog har stor tro på en god USA-niche.

- Vi kommer ikke til at bygge tre nye haller for at følge med derovre. Men alt i alt vil vores vækst uden for Europa sagtens kunne gøre det nødvendigt, at vi skal udvide endnu mere end det, der allerede er planlagt, lader pepperonichefen forstå.

Mere om: Pepperoni


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Nu vil Mikkeller også lave chokolade

Og desuden tøj, for at det ikke skal være løgn

Grød-kæde vil fordoble antallet af butikker

Men drømmen om udlandet er indtil videre skrinlagt

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Chipsfabrikkens ældre dame kører endnu

Anlægget står ikke foran pension. Tværtimod skal det efter 13 år snart udvides.

Han tester det, der rører ved fødevarer

Gennembrud for antibiotikafrit kød

Nyhedsbrev

Arla brager frem i Asien

1

Så er fuldkorn igen i fokus

Chokoladekæde mister troen på center

Norsk pizzakomet vil åbne i Danmark - igen

Hakkekød trækkes tilbage

Varme bade til rodfrugter skal mindske madspild

EU vil begrænse plastik i miljøet og genbruge al emballage

Blandede maderfaringer med kulturåret i Aarhus

Skuffende fødevaremarked forsøger igen: Der sker forbedringer i foråret

1

Det er snart helt slut for kæde af madbutikker

Ny forskning skal fremme sunde bakterier i maden

Netto donerede over 250.000 måltider til socialt udsatte

Juicekæden i offensiven: Så mange skal åbne i 2018

Haarslev Industries vil runde 2,2 milliarder

Den fynske virksomhed sætter gang i en omfattende transformation.

Kendte restauranter rykker ind i ny terminal 2

Åbyhøj-firma på sukkerfrit eksporteventyr

Modermælkserstatning i 83 lande kan være salmonellaramt

Ugens grin: Kommunikation på russisk

Tivoli åbner med restaurantfestival

Overskuddet faldt i Chr. Hansen trods omsætningsvækst

Erhvervsliv raser over nøl i Skatteministeriet

Risiko for forurening fra mus i bagerbrød

Jysk cateringfirma har voldsomt vokseværk

Lufthavnsrestaurant nægter at lukke trods byggerod

Bite Copenhagen får ny direktør

51 restauranter med i DinnerDays

Nyt juicekoncept klar i Fredericia

1

Rekordmange direktører får karantæne

Slikhandler anker dom om millionbøde

Vodkaflaske til otte millioner kroner stjålet i København

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Få besøg af vores mobile showroom.

Ny projektassistent ved IPW Systems

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Ejner Hessel vælger ClassicMat™ til fremtidens bilhus

Det handler om fødevaresikkerhed

Tre nye medarbejdere hos Shark & Co.

Michael har afprøvet EL:CONs rotationsordning for lærlinge – nu er han udlært elektriker

Endress+Hauser præsenterer verdens første selvkalibrerende temperaturføler

Café Sommerskos historiske lokale skifter hænder

Plejer du dit virtuelle CV nok?

Dansk Procesventilation har færdiggjort udsugning af Calcium-sulfat dampe hos Boehringer Ingelheim

Vi er stolte over at have leveret denne Erikkila Pro-Coulmn søjlesvingkran til Lesjöfors A/S

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Leverandør til eliten

Følg Xcelgo på LinkedIn

Simas Filters A/S styrker salgsorganisationen

Scandrums A/S er valgt som emballage-partner

Det ny Cateringinventar.dk er online - Se vores nye hjemmeside

Ronnie er udlært elektriker hos EL:CON - og vil gerne lære endnu mere...

Vil elpriserne stige eller falde i 2018?

På næste tirsdag: Kom til gratis foredrag med Toke Kruse

Manicus Teknik olie/vand køler TAK/T

Fødevarelovgivning 2018

KUKA's investering i Device Insight giver spidskompetencer inden for IIoT-p...

NORD DRIVESYTEMS udstiller på ANUGA Foodtec 2018

Send til en kollega

0.201