23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Det sker: Mød kriseknuserne i fødevareindustrien

Tirsdag den 23. marts kan interesserede blive klogere på hvorledes en række af Danmarks fødevareproducenter har skabt ny vækst og fremgang i krisen.

Fødevareklubben og Dansk Fødevare Forum er den 23. marts 2010 vært ved mødet "Kriseknusere - hvordan?" på Hopballe Mølle i Jelling.

Her vil en række af Danmarks fødevareproducenter løfte sløret for, hvordan det er lykkedes for dem at skabe vækst og fremgang i krisetider.

På selve dagen vil senior makroanalytiker fra Jyske Bank, Kim Fæster taler om den globale og danske økonomi efter krisen. Derudover ser dagens program således ud:

  • Modgåelse af krisens virkninger i praksis v/ Adm. direktør, Mads Quistgaard, Crispy Food og Nakskov Mill.
  • Easyfoods vej gennem krisen v/ Managing Director, Flemming Paasch, Easy Food.
  • DayCatch Greenland: Ekspansion og resultatfremgang i krisetider v/ Adm. direktør, Charles Kastberg Christensen, DayCatch Greenland.

Yderligere informationer og mulighed for tilmelding findes på

Dansk Fødevare Forums hjemmeside

BREAKING
{{ article.headline }}
0.094