23948sdkhjf

Pølser fra Tulip hitter i Rusland

Salget af Tulip-pølser i Rusland er i kraftig vækst. Ikke mindst takket være de 18 Statoil-tanke, der langer de danske pølser over disken.
Det er den høje kvalitet, der gør at Tulips pølser er i høj kurs i Rusland, oplyser Danish Crown.

- Fra 2006 til 2009 har vi firdoblet vores salg af pølser på de russiske Statoil tankstationer, og alene i oktober, november og december 2009 steg salget med 43 procent sammenlignet med samme periode året før. De russiske forbrugere er virkelig glade for den høje kvalitet, vi leverer, fortæller eksportchef Dennis Lucassen fra Tulip, der har ansvaret for salget til Rusland og han tilføjer:

- De russiske tankstationer ligner meget de danske med et stort udvalg af fast food, og vores produkter bliver behandlet præcist lige så godt og præsenteret lige så indbydende i Rusland, som de gør herhjemme i Danmark, siger Dennis Lucassen.

Store forventninger til fremtidens pølse-salg
- Eventyret begyndte Murmansk, som var det første sted, hvor vi solgte til tankstationer. Nu har vi så udbredt samarbejdet til andre Statoil stationer i Rusland, hvor salget er steget med ekspresfart, og de nyeste tal viser, at den stigning fortsætter i år. Desuden sælger vi også fra en række Statoil stationer i Litauen, hvor vi ligeledes har gode resultater siger Dennis Lucassen, der mener at lige netop Litauen vil være værd at satse på i fremtiden.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at finanskrisen har givet os store udfordringer i Rusland, og derfor er det selvfølgelig meget positivt, at vi her har fundet et nyt forretningsområde med stort potentiale, siger Dennis Lucassen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081