23948sdkhjf

Slagteriet i Vrå klar med overenskomst til nye medarbejdere

Slagteriet Danish Meat Company åbner igen, og Fødevareforbundet NNF og virksomheden har netop indgået en overenskomstaftale for de kommende medarbejdere.
Slagteriet Danish Meat Company måtte dreje nøglen om i december 2008 og 150 medarbejdere mistede deres job.

Siden har der fra mange forskellige sider været arbejdet på at få slagteriet i gang igen. I februar blev der stiftet et nyt driftsselskab, der skal afløse det tidligere selskab.

Vil ansætte 40 nye
Nu rykker en genåbning endnu tættere på.

I dag er Fødevareforbundet NNF og virksomhedens ledelse nemlig blevet enige om en overenskomstaftale, der går frem til d. 1. april 2012.

Virksomheden regner i første omgang med at slagte omkring 6.000 svin om ugen og ansætte et sted mellem 40 og 50 slagteriarbejdere, men de lægger ikke skjul på, at de regner med at forøge produktionen.

Dejligt med drift
Forbundssekretær i Fødevareforbundet NNF John Sørensen glæder sig over, at virksomheden genopstår:

- Det bliver dejligt at se virksomheden i drift igen. Det er positivt, at der i disse tider kan skabes nye virksomheder og nye arbejderpladser indenfor slagterindustrien, konstaterer John Sørensen.

Den nyindgåede overenskomst indeholder en del spændende elementer – herunder nye lønsystemer, og dem glæder John Sørensen sig til at se gennemført:

- Det er meget spændende det her. Jeg ser frem til et godt og positivt samarbejde med virksomheden, siger John Sørensen.


Læs mere om: NNF
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079