23948sdkhjf

Nyt om navne: 24a Automation styrker igen organisationen

24a Automation som er specialist i robotteknologi udvider igen organisationen, denne gang med en projektleder.
René Schmidt tiltrådte stillingen som projektleder pr. 1. februar i år og har en solid baggrund indenfor projektledelse, ledelse og elektronikproduktion. René kommer fra en stilling som projektleder hos Grundfos A/S, hvor han var ansat i godt tre år, og han har tidligere været ansat i tilsvarende stilling hos Skov A/S.

René Schmidt skal arbejde målrettet med sikring af professionel og rettidig gennemførelse af den stigende ordremængde, som primært kommer fra automation til vindmøllebranchen. Ansættelsen kommer som en naturlig følge af, at virksomheden i den seneste tid har ansat yderligere to ingeniører til software- og procesudvikling.

Mobile robotter
- Vi har i de seneste to år gennemgået en fantastisk udvikling, hvor vi virkelig har formået at sætte 24a’s kompetencer på landkortet med flere store vellykkede projekter inden for vindmøllebranchen, automation og lager- og logistikområdet, udtaler Steffen Pedersen, direktør 24a.

- En af 24a’s store kompetencer er mobile robotter. Netop denne kompetence gør en afgørende forskel, når produktionen af større emner skal automatiseres. I sådanne tilfælde er det typisk mere optimalt at flytte robotterne rundt end at skulle flytte med emnet, uddyber han.

24a har i de sidste tre år udviklet vision- og styringssoftware til førerløse enheder. Denne teknologi forventes indenfor kort tid at kunne kombineres med robotteknologien. Så vil automatiserede, trådløse plukke- og bearbejdningsrobotter kunne tilbydes til en bred vifte at industrier og opgaver.
Læs mere om: 24a
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063