23948sdkhjf

Osteproducent flyver ost til USA i Jumbo Bags

Sealed Air har et langvarigt samarbejde kørende med von Mühlenen AG, som bruger de specielle poser til at beskytte deres prisbelønnede ost under transport.
At pakke en ost, der vejer 100 kg, for at gøre den klar til at krydse Atlanterhavet er ikke nogen nem opgave.

Udfordringen bliver ikke mindre af, at kunden på den anden side af havet forventer at få en ost, der kan holde sig og opretholde sine kvaliteter i flere måneder.

Den schweiziske osteproducent von Mühlenen AG klarer udfordringen ved at bruge de specielle Cryovac Jumbo Bags fra Sealed Air.

Teknologien beskytter traditionerne
Familien von Mühlenen har produceret ost siden 1861, og alle deres oste fremstilles stadig udelukkende på basis af ren mælk og traditionelle modningsmetoder fra det 19. århundrede.

Von Mühlenens succeshistorie bygger på et samarbejde mellem moderne teknologi og den viden, som familien har opbygget gennem fire generationer.

Produkterne strækker sig fra de berømte Emmentaler og Le Gruyère over en række alpine og økologiske oste til specielle opskrifter, der opfylder specifikke kundeønsker.

Schweizerne går op i sikkerhed og kvalitet og vælger Cryovac-poserne, fordi de sikrer en lang lagringsholdbarhed, der udelukker risikoen for mug og opfylder strenge sundheds- og sikkerhedskrav.

Herudover gør poserne det muligt for producenten at tilfredsstille markedets stigende efterspørgsel på naturlige, runde oste, der foretrækkes i stedet for de typiske, fabrikerede firkanter.

Samarbejdet mellem von Mühlenen og Cryovac har fungeret i mere end 25 år.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.281