23948sdkhjf

GEA Niro ekspanderer yderligere i Indien

Administrerende direktør Anders Wilhjelm har netop taget det første spadestik til et nyt ingeniørcenter i Indien, der skal huse mindst 100 nye ingeniører.
Det skete ved en begivenhed på byggepladsen i Vadodara nord for Mumbai. Ingeniørcenteret skal udvikle og designe teknologiske løsninger til GEA Niro Gruppens kunder i hele verden og inden for alle forretningsområder.

Ingeniørcenteret kommer også til at udvikle løsninger inden for procesteknologi til kunder i Danmark. Med udvidelsen vil GEA Niro Gruppen komme til at beskæftige flere end 300 medarbejdere i Indien.

Skal servicere hele verden
Det 1.000 kvadratmeter store ingeniørcenter kommer til at ligge som del af GEA Niro Gruppens eksisterende bygningskompleks, der består af den oprindelige kontorbygning fra 2007 og en produktionsenhed, som blev indviet i oktober 2009.

Komplekset er placeret i Vadodara nord for Mumbai og har indtil oktober sidste år primært serviceret det indiske hjemmemarked med ingeniørløsninger.

Det er hensigten, at ingeniørcenteret og produktionsenheden i stigende grad skal levere til andre dele af Asien og i det hele taget til kunder over hele verden.

Fokuserer tungt på Indien
På nuværende tidspunkt GEA Niro Gruppen en indisk organisation med 200 medarbejdere i Vadodara, men planlægger at øge antallet af ingeniører med flere end 100. Ingeniørerne vil blive trænet og gennemgår en udførlig indføring i GEA Niro Gruppens teknologier og forretning i virksomhedens teknologicentre over hele verden – herunder også i Søborg.

I løbet af 2010 vil virksomheden indlede et tæt samarbejde med indiske universiteter med henblik på løbende at ansætte flere nyuddannede ingeniører i Indien.

- Vi har oplevet en fin organisk vækst i mange dele af vores forretning i de senere år. Vi fokuserer så tungt på Indien, fordi vi ser et stort forretningsmæssigt potentiale på dette marked, og fordi vi kan rekruttere kompetente ingeniører i landet. Der er derfor ingen tvivl om, at vores udviklingsopgaver og produktion i Indien fremover kommer til at være en hjørnesten i vores forretning, siger administrerende direktør Anders Wilhjelm fra GEA Niro Gruppen i forbindelse med starten på det nye byggeri i Indien.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062