Nu er indholdet i det første fad modent.
Derfor kan de første flasker Edition no. 1, som har været lagret tre år på et 220 liters ex-sherry Oloroso fad af europæisk eg, snart langes over disken.
Det sker 22. marts, hvor der er åbent hus fra kl. 14:00 til 20.00.
Flaskerne fra det allerførste fad er dog udsolgt på forhånd til en pris på 3000 kr.
Lille årsproduktionEfter fire års hårdt arbejde lå rammerne for etableringen af Destilleriet Braunstein på Køge Havn klar i 2006.
På Bryghuset Braunstein har destillatører arbejdet målrettet med at fremelske det helt rigtige udgangspunkt for en karakteristisk dansk single malt whisky.
Det lille danske mikrodestilleri har en årsproduktion, som modsvarer en dagsproduktion på et mellemstort skotsk whiskydestilleri.
Smag fra fadFadlagringen har altafgørende indflydelse på kvaliteten af en færdig whisky.
Destilleriet har udvalgt en række helt specielle fade, som giver smag til og huser de gyldne dråber, mens de modnes.
Takket være den beskedne produktion, følger og registrerer brødrene entusiastisk udviklingen i hvert enkelt fad på månedlig basis.
Idéen med enkeltfadsaftapninger er bevidst at fremelske forskelligt individuelt udtryk i hver enkelt udgivelse, som i sagens natur udkommer i et meget begrænset antal.
