23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Midtfyns Bryghus jubler over overskud

Ejer af bryghuset, som for nyligt vandt prisen for årets ølnyhed er glad for, at regnskabet viser overskud i år.

På Midtfyns Bryghus jubler bryggeriejer Edward Szweda over det netop offentliggjorte regnskab.

Umiddelbart er overskuddet på 42.000 kroner ikke stort, men det er nok til at gøre Edward Szweda glad.

- Når man tænker på, at der er krise, og mange bryggerier har det hårdt, så er jeg meget tilfreds med regnskabet, siger Edward Szweda til Fyens Stiftstidende.

I weekenden blev Chili Tripel fra Midtfyns Bryghus kåret som årets ølnyhed af Danske Ølentusiaster.

- Selv om det går skidt for nogle mikrobryggerier, så er special-øllene kommet for at blive. Folk har fået smag for dem, så det skal nok gå, siger Edward Szweda til Fyens Stiftstidende, der aldrig før har arrangeret så mange ølsmagninger som lige for tiden.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.146|instance-web01