23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Kødvirksomhed får hæderspris

Himmerlandskød A/S blev hædret på Farsø Erhvervsråds generalforsamling.

Et af højdepunkterne på generalforsamlingen i Farsø Erhvervsråd er overrækkelsen af rådets erhvervspris.

Modtagen i år var Himmerlandskød A/S.

Virksomheden har i dag knap 40 medarbejdere og beskæftiger sig med opskæring og salg af kalve- og oksekød.

100 procent sporbarhed

Virksomheden har til huse i det tidligere mejeri Farsø.

Produktionsudstyret er et af verdens mest moderne opskæringsanlæg, som muliggør 100 procent sporbarhed direkte fra dyret hos landmanden til den enkelte opskæring ligger i køledisken.

Bag Himmerlandskød A/S står slagteriet Hjalmar Nielsen A/S og DLK Århus A.m.b.a.

Virksomheden leverer blandt andet kød til Friis Modern Steakhouse i Aalborg, som gourmetkokken Morten Kok Nielsen står bag.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.062