23948sdkhjf

UniGros lancerer ny kioskkæde

Grossisten tager kampen op mod andre convenience-butikker med en ny kæde af butikker kaldet Kioskland. Målet er 35 butikker i 2010.
UniGros, der står bag slikkæden Chokoland vil slå sig på convenience og åbne en række butikker under navnet Kioskland.

- Vi har længe barslet med tanken om et kioskkoncept og efterhånden fik vi så mange henvendelser fra kunder og mulige kunder, at vi besluttede, at tiden var inde nu, siger Niels Andreæ, direktør for UniGros Sjælland til Business.dk.

Kioskland-kioskerne skal drives selvstændigt med det krav at ejerne skal købe ind fra UniGros.

Det er meningen, at sortimentet i butikkerne især skal bestå af konfekture, drikkevarer, fastfoodprodukter, tobak og spiritus.

Også plads til os
På torsdag den 8. april åbner Coop den første butik i den nye butikskæde kaldet C, som også sigter på convenience-konceptet.

Det bekymrer dog ikke UniGros direktør.

- Vi mener bestemt, der er en plads til os, i og med at vi tilbyder vores kunder, de selvstændige kioskejere et anderledes koncept. De får minimal binding, kan få varer og leverancer fra dag til dag, og vi har ingen gebyrer ved levering, Niels Andreæ.

Målet er 35 nye Kioskland-butikker i større byer i hele landet i 2010, men UniGros mener, der sagtens kan være potentiale for flere butikker på længere sigt, skriver Business.dk.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078