23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Optimale forhold for frø og korn

En ny rapport fra Det Jordbrugsvidenskabelige Fakultet, Aarhus Universitet, bidrager med gode råd til en sikker tørring og lagring af korn og frø.

Ifølge WHO/FAO går cirka 10 procent af verdens kornproduktion tabt på grund af mangelfuld tørring og dårlige lagringsforhold.

Der er derfor stor behov for effektive anlæg til tørring og til gode lagringsfaciliteter samt teknikker til overvågning og kontrol, hvis kornets kvalitet skal sikres.

Med en praktisk tilgang til emnet gennemgår den nye rapport tørringens grundprincipper, lagring og overvågning samt driftstekniske forhold omkring forskellige blæsertyper og tørringsanlæg.

Rapporten kan downloades eller købes

her.
BREAKING
{{ article.headline }}
0.125|instance-web04