23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Axel Toft Food satser på bælgfrugter, frø, kerner og nødder

Virksomheden vil satse på at levere ingredienser til fremtidens kost, og lancerer nu et bredt økologisk sortiment til foodservice sektoren.

I april begynder Axel Toft Food lanceringen af primært økologiske produkter til foodservice sektoren under navnet Landsbymøllen.

Netop bælgfrugter, nødder, fuldkorn og grøntsager vil udgøre en stor del af kosten i fremtiden – i hvert fald hvis det står til folkene bag det foreløbige oplæg til Ny Nordisk Hverdagsmad, som Claus Meyer blandt andet er en del af.

Det skriver Cateringforum.

Fra skrivebord til spisebord

Axel Toft Foods mener, at foodservice-sektoren kommer til at spille en meget vigtig rolle i at få overført den nye Nordiske hverdagsmad fra skrivebord til spisebord og det er her, det nye sortiment kommer ind i billedet.

Virksomheden håber, at poserne med bønner, flækærter, perlebyg, birkes og så videre vil vække interesse blandt grossister og kunder, der har økologi på dagsordenen.

Axel Toft Foods blev i marts overtaget af og integreret i aktiviteterne hos Agrova Food/DLG.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.078