23948sdkhjf

Danish Crown øger aktiviteten i Sverige

KLS Ugglarps, som er Danish Crowns svenske datterselskab, har stor succes med at øge slagteriaktiviteten på det svenske marked.
Slagtningerne på anlæggene i Kalmar og i Ugglarp, er i årets første tre måneder sammenlignet med samme periode sidste år, steget med cirka 12 procent på kvæg, 24 procent på svin og 19 procent på lam.

Det er sket på trods af, at produktionen af svin i landet er faldet med fire procent i samme periode.

- Vi har været i stand til at indgå en række nye kontrakter med svenske svineproducenter, som er blevet fritstillet af deres tidligere aftaler. Vi har haft en klar strategi om at vokse betydeligt på det svenske marked, og derfor er jeg meget taknemmelig for den tillid som de svenske producenter har vist os, siger Karsten Deibjerg Kristensen, direktør i DC Nordic.

Næststørste slagteri
KLS Ugglarps ligger nu på en andenplads over de største slagterier i Sverige på slagtning af konventionelt opdrættede dyr.

Slagteriet skal også stå for slagtningen af langt de fleste økologiske, svenske grise fremover.

Danish Crown Nordic fungerer som selvstændig forretningsenhed med fokus på det nære skandinaviske marked, koncentreret om det voksende marked i Sverige.

KLS Ugglarps AB er Danish Crowns svenske datterselskab og består af virksomhederne KLS, Ugglarps Slakteri og Team Ugglarps.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157