23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til fødevareindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Det Østasiatiske Kompagni, ØK, EAC
Preben Sunke, koncernøkonomidirektør i Danish Crown A.m.b.a, er tiltrådt som næstformand for bestyrelsen.
Torsten Erik Rasmussen, direktør i Morgan Management ApS, er udtrådt af bestyrelsen.

Aqua D’or Mineral Water A/S
Mike Steen Burton, Erling Ole Steen Hansen, Sergio Amodeo og Rafael Pamias Romeo er udtrådt som bestyrelsesmedlemmer for Aqua D’or Mineral Water A/S, hvorfor Jean-Michel Chopin, Jürgen Esser, Markus Mischko og Guy Daniel Jean Désiré Pélabon er tiltrådt.

Bisca Holding A/S
Marianne Philip er udtrådt som bestyrelsesmedlem for Bisca Holding A/S til fordel for Carsten Dencker Nielsen og Ole Bonde Larsen, som er tiltrådt.

DAN-Palletiser A/S
Henrik Ragner Sørensen er pr. 1. april 2010 tiltrådt som ny projektchef hos Dan-Palletiser. Han kommer fra stillingen som salgschef hos VARO / SCA Pakkesystemer.

Medio marts er Jesper Hjort endvidere tiltrådt som ny salgskonsulent i Danmark.

DAN-Palletiser udvikler og producerer interne transportsystemer i form af pallelastere, pakke- og pallebaner og palleelevatorer.

Danisco
Mikkel Thrane, ph.d. i livscyklusvurdering skal lede og videreudvikle Daniscos LCA-strategi og være ansvarlig for den proaktive brug af LCA og integration af livscyklustankegangen i Danisco.

Diageo Denmark A/S
Martin Riis Vesterager er udtrådt af bestyrelsen samt direktionen. Indtrådt som medlem af bestyrelsen er Jens Christian Colling Erichsen.

DST-Kemi A/S
DST-Kemi A/S i Kolding har ansat Jens Peter Tryde Martensen, 38 år, HD (A) som ny salgs- og eksportchef, hvor han bliver ansvarlig for udvikling af salgsafdelingen samt KAM ansvarlig på en række udvalgte nøglekunder i Tyskland og Skandinavien. Han kommer fra en stilling som eksportchef hos Biomar A/S i Brande.

DST-Kemi fremstiller miljøvenlige affedtningsmidler til industrien.

Maxxium Danmark A/S
Mikael Heinonen, Sverige er udtrådt af bestyrelsen.

McDonald’s Danmark A/S
McDonald’s Danmark har ansat Joachim Knudsen, 36 år, som marketingdirektør. Han har 11 års salgs- og marketingerfaring fra Carlsberg, heraf de sidste fem år som marketingchef for læskedrikke i Danmark.

Joachim Knudsen er uddannet cand.merc. og skal stå i spidsen for alle danske marketingtiltag og sikre optimal eksponering for McDonald’s marketingbudget.

Scandic Food A/S
Inge Margrethe Christensen er udtrådt af bestyrelsen. Allan Christensen, direktør i Scandic Food A/S, er indtrådt som medlem af bestyrelsen.

Scandic Food A/s fremstiller marmelade og frugtgrød og markedsfører mærkerne Skælskør Frugtplantage og Svansø på det danske marked.

Sticks ’n’ Sushi Holding
Christa Rewers Andersen, Carsten Kaag, Thorkil Holding ApS, Kim Rahbek Holding ApS, Peter Nielsen og Mia Kim Wendler Pedersen har stiftet Sticks 'n'Sushi Holding A/S med en bestyrelse bestående af John Henrik Andersen, Martin Sattrup Christensen, Karen Sofie Hansen-Hoeck og Rikke Schiøtt Petersen.
I direktionen er Kim Rahbek Hansen tiltrådt.





Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078