23948sdkhjf

Danisco og Fonterra forlænger samarbejde

Forlænget licensaftale vil øge adgangen til det globale marked for mejeriprodukter, juice, vand og sportsdrikke, kosttilskud, kød, ost, kornprodukter, konfekture og sugerør.
Aftalen med Fonterra Co-operative Group forlænges fra 5 til 10 år og omfatter produktion og markedsføring af Daniscos probiotiske stammer – HOWARU® Bifido og Rhamnosus.

Aftalen omfatter også en udvidelse af både det geografiske område og anvendelsesmulighederne, hvilket vil øge adgangen til en lang række produkter såsom mejeriprodukter, juice, kød, ost og kornprodukter.

Desuden vil der ikke længere være begrænsninger på det terapeutiske område, hvilket vil give Danisco bedre mulighed for udvikling af kliniske undersøgelser og sundhedsanprisninger.

Tilfredshed i Danisco
- Danisco er tilfreds med den nye aftale, siger Scott Bush, der er Vice President for Health & Nutrition Marketing i Danisco og tilføjer:

- Forlængelsen af aftalen betyder, at Danisco kan tilbyde HOWARU® Bifido og Rhamnosus, to af de bedst dokumenterede probiotiske stammer på markedet, til kunder over hele verden med et komplet udbud af anvendelsesmuligheder og fordele.

Danisco fik første gang licens til probiotiske produkter, som Fonterra har udviklet, i 2001.

Siden da er Danisco blevet en drivkræft for væksten på det probiotiske marked ved at tilbyde klinisk dokumenterede probiotiske produkter, der virker fremmende på fordøjelsen og immunsystemet og ved at skabe nye anvendelsesmuligheder.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109