Arla Foods udvider i Argentina
Investering på 100 mio. kr. skal øge væksten på det globale marked for ingredienser og proteiner til fødevareindustrien.
I denne uge kan den store udvidelse på den eksisterende fabrik indvies.
Anlægget i Argentina, hører under Arla Foods Ingredients, og producerer højtforædlet valleproteinpulver, der sælges som ingredienser til mejeri- og bageribranchen.
Med den nye teknologi til 100 mio. kr. kan Arla Foods fremover forædle råvaren 100 procent i stedet for blot 30 procent som hidtil, skriver Jyllands-Posten.
Håb om større indtjening
- Det giver helt nye muligheder, og forventningen er, at det på sigt skal sikre en væsentligt større indtjening, siger direktør Henrik Andersen, der står i spidsen for valleproteinerne i Arla Foods Ingredients.
Fabrikken har 100 ansatte, og omsætningen nåede sidste år 330 mio. kr.
Målet for Arla Foods er, at salget af valleproteiner skal være fordoblet i 2015.
Og det går den rigtige vej, for sidste år steg salget af valleprotein betragteligt, skriver Jyllands-Posten.