23948sdkhjf

Bager- og konditormestre vil have egen messe

Foodexpo har ikke været optimal for bagerne, så nu lancerer de deres egen messe næste år til maj i København.
Efter at have deltaget i Foodexpo i Herning fire gange, konstaterer bager- og konditorbranchen at det er på tide selv at afholde en messe igen.

- Gennem længere tid har der været snak mellem BKD og leverandørerne omkring at vi har følt, at vi forsvandt en smule i mængden under Foodexpo. Vi er en lille, meget specialiseret, branche og derfor forsvinder vi lidt, når vi skal være på en messe der også appellerer til folk fra Dansk Supermarked eller lignende detailhandelsvirksomheder, fortæller BKDs formand, Hardy Christensen.

Den nye messe bliver afholdt i København og byder på nyheder fra leverandører, inspiration og festligt samvær med andre fra branchen.

Håbet er også, at der dukker bagere op fra nordiske nabolande på messen, der finder sted fra lørdag den 14. maj til og med mandag den 16. maj 2011 i Øksnehallen.

Der er i hvert fald lagt op til en god fest, for hele Wallmans i Cirkusbygningen er lejet til formålet søndag den 15. maj.

Scandinavian Bakery Fair
Rent praktisk bliver der nu dannet et selskab, der skal sørge for at messen drives.

Det bliver ejet af BKD sammen med leverandørernes foreninger.

Navnet på selskabet vil være Scandinavian Bakery Fair, oplyser Bager- og Konditormestre i Danmark.

- Det vil også være navnet på messen, og jeg glæder mig allerede til at kunne byde alle vore medlemmer og andre fra branchen velkommen til Scandinavian Bakery Fair 2011, siger formand Hardy Christensen.

Bager- og Konditormestre i Danmark (BKD) er arbejdsgiver og brancheorganisation for de danske bager- og konditormestre.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127