23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Det danske grilllandshold har sidste træningslejr før VM

VM venter i maj i USA, så nu sættes de sidste kræfter ind for at landsholdet kan være parat til at forsvare og forbedre de fine resultater fra sidste år.

I weekenden 23.-25. april er landsholdet samlet ved Give for sidste gang inden VM.

Til maj flyver holdet til VM i grill i Memphis, USA for at forsvare de rød-hvide farver, efter at holdet sidste år leverede de bedste resultater, et debuterende hold nogensinde har præsteret ved verdensmesterskabet.

Skarpt hold

Ambitionerne er skyhøje – men Det Danske Grillandshold har også noget at have det i.

Sidste år blev det blandt andet til en 3., 4. og 7. plads – i et verdensmesterskab, hvor holdet kæmper mod over 250 andre hold, der i mange tilfælde er top-professionelle og udstyret med specialbyggede griller.

- Vi skal til tops i år, og vi har et super skarpt hold, der fungerer rigtig godt sammen, siger holdleder Stig Pedersen.

BBQ i mindste detalje

På samme måde som fodboldlandsholdet træner frispark, finter og formationer om og om igen, bliver der trænet BBQ ned i mindste detalje.

Ved VM bringer det nemlig intet guld i kurven at være nogenlunde præcis med kødets temperatur eller lige putte et skvat paprika i marinaden.

Her gælder kun præcise temperaturer og ingredienser målt på kvarte, halve og hele gram.

Opskrifter i søvne

- Så alt skal være planlagt og øvet om og om igen, inden vi tager af sted. Alle skal kunne opskrifter, temperaturer og fremgangsmåder i søvne, fastslår Stig Pedersen.

Landsholdet træner løs i alle de 12 kategorier, teamet stiller op i ved VM – heriblandt BBQ-klassikere som eksempelvis ”spareribs”, ”hotwings” og ”Pulled Pork.”

BREAKING
{{ article.headline }}
0.078|instance-web02