23948sdkhjf

Coca Colla vil udfordre store Coca Cola

Coca Colla kommer fra Bolivia, og virksomheden bliver støttet af regeringen, som ønsker at industrialisere opdyrkningen af koka, der er en hovedingrediens i drikken.
Det vides endnu ikke, hvordan amerikanske Coca Cola, har det med Coca Colla, men i Bolivia er navnet velkendt, da Colla er navnet på en indianerstamme i Andesbjergene.

Målsætningen er at tage kampen op mod giganter som Coca Cola og Red Bull inden for Bolivias grænse.

Regeringsstøttet
Læskedrikken bliver lavet af en privat virksomhed, som har postet 1000 dollars i projektet, eller det, der svarer til 5600 kr.

Umiddelbart et lille beløb, men virksomheden er støttet af Bolivias regering, som ønsker at industrialisere opdyrkningen af koka.

Bladende har stor økonomisk betydning for mange bolivianere, og de udgør samtidig råmaterialet i kokain.

Støttet af Venezuela og Paraguay
- Jeg ønsker at nå ud til hele verden med min nye læskedrik. Koka har en masse potentiale og drikken kan ændre Bolivias image som værende et land, hvor der konstant er narkotikahandel, siger kokabonden Victor Ledezma i El Chapare-regionen til BBC ifølge epn.

Ifølge ham har Iran udtrykt interesse for produktet og bestilt to millioner flasker.

Og ifølge BBC’s oplysninger har Venezuela og Paraguay ikke blot planer om at købe Coca Colla’er, men vil også finansiere det bolivianske projekt, skriver epn.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079