23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Cateringvirksomhed vil være landsdækkende

To fynske forretningsfolk vil gøre deres cateringvirksomhed landsdækkende. Derfor er de nu på jagt efter en partner i Aalborg.

Restauratøren Palle Enøe og forretningsmanden Ludwig Brechmann grundlagde ”Salt & Peber - Mad ind i huset” for fem år siden.

Ideen er at udnytte den ledige kapacitet i virksomhedskantiner og kommunale madordninger i aftentimerne og op til weekenderne.

Sidste år blev 120.000 kuverter leveret alene fra virksomhedens køkken i Odense.

Næste stop Aalborg

- Vi har vurderet vores foreløbige succes i forhold til etableringsomkostningerne og satser nu på at igangsætte et sådan køkken i hver landsdel, forklarer Ludwig Brechmann til Nordjyske.

Han har selv været involveret i Munkebo Kro på Østfyn.

Efter Odense, Trekantsområdet og Århus leder de to kompagnoner nu efter en partner med etableret storkøkken eller kantine i Aalborg.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.109|instance-web04