23948sdkhjf

Cateringvirksomhed vil være landsdækkende

To fynske forretningsfolk vil gøre deres cateringvirksomhed landsdækkende. Derfor er de nu på jagt efter en partner i Aalborg.
Restauratøren Palle Enøe og forretningsmanden Ludwig Brechmann grundlagde ”Salt & Peber - Mad ind i huset” for fem år siden.

Ideen er at udnytte den ledige kapacitet i virksomhedskantiner og kommunale madordninger i aftentimerne og op til weekenderne.

Sidste år blev 120.000 kuverter leveret alene fra virksomhedens køkken i Odense.

Næste stop Aalborg
- Vi har vurderet vores foreløbige succes i forhold til etableringsomkostningerne og satser nu på at igangsætte et sådan køkken i hver landsdel, forklarer Ludwig Brechmann til Nordjyske.
Han har selv været involveret i Munkebo Kro på Østfyn.

Efter Odense, Trekantsområdet og Århus leder de to kompagnoner nu efter en partner med etableret storkøkken eller kantine i Aalborg.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078