Torbjørn Tyndkjær fra gourmetbutikken Hr. Skov i Blåvand ved Vesterhavet kan tydeligt mærke, at specialostene fra Kristiansminde Gårdmejeri i Hodde lige før påske fik hæder fra Det Danske Gastronomiske Akademi.
– Der er sket en tre-fire dobling af salget, siger Torbjørn Tyndkjær om Bette Kristian til JydskeVestkysten.
Bette Kristian er en økologisk, biodynamisk rødkitost, der er badet i en te af hyldeblomst.
Mere opmærksomhedButikken deltager snart i arrangementet ”Smagsdommerne« i Tistrup for yderligere at gøre opmærksom på deres delikatesser.
– Det (opmærksomheden red.) kommer ikke af sig selv, siger Torbjørn Tyndkjær til JydskeVestkysten.
Flere hædersdiplomerKristiansminde er en af Naturmælks 3 biodynamiske leverandører.
Det Danske Gastronomiske Akademi har eksisteret siden 1964 og er en forening af personer, som arbejder for at fremme mad- og måltidskulturen i Danmark.
Blandt andre har Kernegaarden, Pomona Cider og Thise Mejeri også fået hæder fra Det Danske Gastronomiske Akademi i år.