23948sdkhjf

Varde Laks udvider produktionen

Midt i juli forventer Varde Laks A/S at tage en ny opskærerhal i brug. En udvidelse, der kommer som følge af stigende efterspørgsel.
En ny opskærerhal på 300 kvadratmeter tages snart i brug hos virksomheden Varde Laks A/S. Dermed har virksomheden 2.500 produktions-kvadratmeter under tag. Udvidelsen kommer som følge af en stigende efterspørgsel, skriver JydskeVestkysten.

- Vi har oplevet en øget efterspørgsel. Især de seneste tre år. Vi har ikke mærket noget til finanskrisen, fortæller produktionschef og medejer Thomas Brink Jakobsen til avisen.

Betaler selv gildet
Han fortæller samtidig, at virksomheden i flere år har kæmpet med et pladsproblem, der først bliver gjort noget ved nu, hvilket skyldes, at man hos Varde Laks ikke ville låne de 6-7 mio. kr., en ny hal inklusiv inventar koster.

- Vi vil have pengene til det. Vi vil være en økonomisk ansvarlig virksomhed. Det går vi meget op i, siger den 33-årige Thomas Brink Jakobsen

Høj kvalitet til mange markeder
At det er lykkedes virksomheden at undgå krisen skyldes flere faktorer. Blandt andet har man spredt sig på mange markeder, så man er langt mindre konjunkturfølsom. Derudover satser virksomheden på højkvalitetsprodukter, hvorfor prisen spiller en mindre afgørende rolle.

Thomas Brink Jakobsen ejer Varde Laks A/S sammen med sine forældre, Lisbeth og Jørn Jakobsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095