23948sdkhjf

Fyret leverandør leverer igen til hovedstadens institutioner

Økologiske Grønne Torv er tidligere blevet fyret af Københavns Kommune for at snyde med priserne i forbindelse med madleverancerne til kommunens institutioner. Nu er virksomheden inde i varmen igen.
Tidligere på året fyrede Københavns Kommune virksomheden Økologisk Grønne Torv (ØGT) som leverandør af madvarer til hovedstadens institutioner. Årsagen var, at virksomheden i gennem to år havde snydt med priserne. Det oplyser Newspaq ifølge Erhvervsbladet.

Inde i varmen igen
11 kroner for en liter mælk og tyve kroner for en agurk var nok til, at ØGT i martsmåned blev frataget bestillingen, men nu kan Newspaq afsløre, at virksomheden er inde i varmen og igen leverer mad til vuggestuer og børnehaver i hovedstadsområdet.

- Det mellemværende, der har været, er blevet redt ud, siger direktør i Koncernservice, Jan Gundersen, til Nyhedsbureauet Newspaq og tilføjer:

- Men vi har indgået et forlig med leverandøren, og generelt har vi fået forholdet med dem i orden.

Koncernservice indgår leverandøraftaler på kommunens vegne, og det er derfor også dem, der i sin tid fyrede ØGT.

ØGT nægter overpris
Lone Reumert, adm. direktør i ØGT, fastholder, at man aldrig har taget overpris for madvarerne til de københavnske børn og om forliget med kommunen siger hun:

- Jeg er glad for, at vi er tilbage. Men jeg har ikke lyst til at kommentere mere på det, siger Lone Reumert til Newspaq.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079